x تبلیغات
seo education

آشنایی با انواع نوار نقاله + قیمت و کاربرد کانوایر

 نوار نقاله صفحاتی است متحرک از جنس فلز و لاستیک که با استفاده از موتور و گیربکس حرکت می کند. این صفحات برای جابجایی کالاها و بسته بندی ها در کارخانه ها و کارگاه های تولیدی کاربرد بسیاری دارند و یکی از پر استفاده ترین انواع ماشین آلات صنعتی می باشند. نوار نقاله (کانوایر) بر حسب طول مسیر، میزان وزنی که قادر به جابجایی هستند و نوع کاربرد دارای مدل های مختلفی می باشند.

قیمت و کاربرد نوار نقاله

کاربرد نوار نقاله

نوار نقاله در مراکز مختلفی مانند کارخانه ها، کارگاه های تولیدی کوچک و بزرگ، مراکز خرید، فرودگاه ها و… کاربرد دارند. در واقعا نوار نقاله یا همان کانوایر یک تسمه صنعتی می باشد که برای جابجایی کالا ها مورد استفاده قرار می گیرد. نوار نقاله را می توانید به صورت مستقل و یا با ترکیب سایر ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار دهید. در هر محل که به جابجایی زیاد احتیاج است می توان از کانوایر استفاده نمود. تمام مسیرها برای جابجایی همیشه یک مسیر ثابت و خطی نیست و جالب است بدانید مدل هایی از کانوایر با نام مدولار موجود است که با استفاده از نصب قطعات می توان مسیرهای زاویه دار و خمیده را در آن ها ایجاد نمود.

چند نوع نوار نقاله در بازار موجود است؟

نوار های نقاله قابل طراحی و ساخت برای کاربردهای مختلف هستند. از انواع پر کاربرد نوار نقاله می توان به این موارد اشاره نمود:

  • نوار نقاله شیب دار: از این مدل از کانوایرها بیشتر در فرودگاه ها استفاده می شود. این نوار نقاله ها می توانند یک جایگزین بسیار مناسب و ارزان برای بالابر ها باشند.
  • کانوایر تسمه ای: این دستگاه ها در سیستم های مرتب سازی و بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند.
  • چرخ دار: این کانوایر برای جابجایی محصولات سبک و سنگین مورد استفاده قرار می گیرند و در ابعاد و سایز های مختلف در بازار موجود هستند.
  • نوار نقاله غلطکی: کانوایر رولی یا غلطکی از محبوب ترین مدل ها می باشد و علت آن هم کارایی بالا و قیمت ارزان این محصولات است. این کانوایرها بیشتر در انبارها و تولیدی ها استفاده می شود.
  • نوار نقاله زنجیر دار: نوار نقاله زنجیردار به دلیل استفاده از زنجیر به عنوان مکانیزم متحرک، توانایی شکل گیری نسبتا پیچیده ای دارد. این نوار نقاله می تواند در اکثر شرایط کاربری و انتقال مواد مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
  •  نوار نقاله مدولار: این محصولات تماماً از جنس پلاستیک مقاوم بوده و کاملا ضد آب هستند. این محصولات برای مسیرهای زاویه دار به راحتی تنظیم می شوند و یکی از بهترین گزینه ها می باشند.

مزایای نوار نقاله مدولار

از مزایای این مدل از کانوایر می توان به این موارد اشاره نمود:

  • امکان تغییر اندازه تسمه (کوتاه یا طولانی نمودن مسیر حمل بار)
  • نگهداری و تمیز نمودن راحت دستگاه
  • عدم نیاز به روانکاری
  • قابل استفاده در خطوط شستشوی محصولات به دلیل مقاومت در برابر آب و رطوبت
  • امکان حرکت به صورت مستقیم و زاویه دار
  • امکان انتقال بار با حجم و سرعت بالا
  • مقاوم در برابر ضربه، رطوبت، دما، مواد شیمیایی و …
  • دارا بودن کناره و پله برای جلوگیری از سر خوردن و افتادن محصولات

نوار نقاله مدولار

همچنین نوار نقاله از لحاظ نوع سطح دستگاه به دو مدل زیر تقسیم بندی می شوند:

  1. نوار نقاله ساده: این دستگاه ها برای جابجایی کالاها در سطح صاف مورد استفاده قرار می گیرند.
  2. نوار نقاله آج دار: برای جابجایی کالا در مسیرهای شیب دار و زاویه دار.

شیرزاد ماشین تولید کننده بهترین مدل های نوار نقاله در ایران می باشد. برای اطلاع از قیمت محصولات و دریافت مشاوره می توانید با این مجموعه صنعتی تماس بگیرید.

   ۰۹۱۲۱۱۶۷۶۸۳

کاربرد نوار نقاله

در هنگام خرید نوار نقاله باید به نوع کاربرد آن دقت نمایید و دستگاه متناسب با نیازتان را تهیه نمایید. زیر اگر کانوایر را برای کاربردی غیر از کاربرد اصلی آن مورد استفاده قرار دهید ممکن است آسیب ببیند.

  • این دستگاه ها در خطوط تولید برای جابجایی مواد و تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرند.
  • برای بارگیری و تخلیه کالاها به صورت اتوماتیک
  • در فروشگاه ها و فرودگاه ها برای جابجایی بار و کالاها
  • در پله برقی و پیاده روی متحرک

قیمت نوار نقاله

همان طور که متوجه شده اید این محصولات دارای مدل های مختلف هستند و از متریال های مختلف برای ساخت آن ها استفاده شده است. بنا بر نوع کانوایر،قیمت آن نیز تغییر می کند. برای اطلاع دقیق از قیمت این مدل از ماشین آلات صنعتی می توانید با ماشین سازی شیرزاد تماس بگیرید.

ساخت نوار نقاله

در ساده ترین حالت نوار از یک جفت غلطک ساخته شده است. برای کارکرد این دستگاه باید به یکی از غلطک ها نیرو وارد شود و بین آنها یک تسمه نقاله بی انتها کشیده شده است. به طور کلی دستگاه نوار نقاله برای حمل بار در مسافت های کوتاه طراحی و ساخته شده است. اما اگر بخواهید کانوایر در مسافت های طولانی مورد استفاده قرار گیرد باید از قرقره هایی در طول نوار استفاده شود. برای ساخت نوار نقاله باید به عوامل متعددی مانند مسافت مورد نیاز برای حمل کالا، ویژگی و مشخصات محصولاتی که قرار است حمل شوند، محاسبات طراحی نوار نقاله، نوع مسیر (صاف یا زوایه دار) و… توجه شود. می توان این مدل از دستگاه های صنعتی را به طور کاملا سفارشی فقط برای استفاده در یک واحد صنعتی خاص طراحی و تولید نمود.

کاربرد نوار نقاله چیست؟

اجزای تشکیل دهنده کانوایر

برای ساخت این محصول باید بخش هایی را در کنار هم قرار دهید تا به درستی شروع به کار نمایند و نوار نقاله بازدهی بالایی داشته باشد. از جمله بخش های تشکیل دهنده نوار نقاله می توان به این موارد اشاره نمود:

  • رولیک : وظیفه اصلی آن به حرکت درآوردن نوار نقاله است.
  •  درام: هر نوار نقاله دارای دو درام است که دائم در حال چرخش می باشند.
  •  الکتروگیربکس: نقش محرک را دارد و با دریافت نیرو از سمت الکتروگیربکس تسمه شروع به حرکت می کند.
  • تسمه: دارای انواع مختلفی مانند تسمه لاستیکی، آجدار، پی وی سی، پارچه ای و .. می باشد.
  •  شاسی فلزی
  •  لاستیک
  •  غلطک
  •  الکتروموتور، دنده و زنجیر، و …

طریقه کار نوار نقاله

تسمه نقاله یا همان نوارهای نقاله با استفاده از یک موتور و گیربکس برقی به حرکت در می آیند. بعد از شروع به حرکت در یک مسیر تعیین شده و مشخص به گردش در می آیند. برای آسان تر شده چرخش در این سیستم ها و کاهش اصطکاک در طول مسیر و همچنین کاهش آلودگی صوتی از قرقره و بلبرینگ در این سیستم استفاد می شود. کالا و یا بارها بر روی نوار نقاله قرار گرفته و در مکان مورد نظر تخلیه می شوند.
برای خرید نوار نقاله مناسب باید ابتدا نوع محصول و موادی که قصد جابجایی آن ها را دارید خوب بشناسید و با مشخصات آن ها آشنا باشید سپس اقدام به تهیه کانوایر نمایید.

https://diyarmirza.ir/1400/11/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d9%86%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8/

آشنایی با دستگاه شیرینگ پک و کاربردهای آن در صنعت بسته بندی

 

یکی از مهم ترین دستگاه هایی که در صنایع بزرگ و کوچک برای بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار می گیرد، شیرینگ پک است. در واقع می توان گفت شیرینگ پک یک روش بسته بندی است که در آن با استفاده از نایلون های مخصوص و گرما بسته بندی محصولات انجام می شود. این دستگاه دارای مدل های مختلفی می باشد که بر حسب نوع محصولی که می خواهید بسته بندی نمایید و نیاز مجموعه تولیدی می توانید یکی از انواع دستگاه بسته بندی شیرینگ پک را تهیه نمایید.

آشنایی با دستگاه شیرینگ پک و کاربردهای آن در صنعت بسته بندی

دستگاه بسته بندی شیرینگ پک

شیرینگ پک Shrink pack یکی از مهم ترین روش های بسته بندی است که با استفاده از دستگاه های مخصوص انجام می شود. عملکرد دستگاه شیرینگ پک به این گونه است که با استفاده از گرمای مناسب نایلون و یا همان فیلم شیرینگ را متناسب با اندازه محصولات به دور آن ها جمع می کند و به اصلاح محصول بسته بندی می شود. دستگاه شیرینگ پک در صنایع محتلف کاربرد دارد و دارای انواع مختلفی است. استفاده از این دستگاه برای بسته بندی محصولات به دلیل سرعت، کیفیت و قیمت مناسب دستگاه شیرینگ پک بسیار مناسب است.
این مدل از دستگاه بسته بندی دارای دو قسمت مهم دوخت و تونل حرارتی می باشد. در قسمت دوخت نایلون شیرینگ بر روی محصول برش داده و فیکس می شود. در این قسمت با استفاده از مکانیزم هایی خاص فیلم شیرینگ ثابت نگه داشته تا وارد مرحله تونل شود. در قسمت تونل نیز با استفاده از حرارت نایلون بر روی محصولات قرار گرفته و محکم می شود. سپس با استفاده از فن ها خنک کننده فیلم شیرینگ خنک شده و امر بسته بندی پایان می پذیرد.

انواع دستگاه شیرینگ پک

همان طور که اشاره شد این دستگاه بسته بندی دارای انواع مختلفی می باشد که بر حسب نوع محصول و نیاز برای بسته بندی می توانید یکی از این مدل ها را انتخاب نمایید. از انواع پرکاربرد این محصول می توان به این موارد اشاره نمود:

  •  دستگاه شیرینگ پک تونلی
  • شیرینگ پک نیمه اتوماتیک و اتوماتیک
  • شیرینگ پک کابینی دستی

دستگاه شیرینگ پک تونلی

مدل های تونلی دارای سرعت بسته بندی بسیار سریعی هستند و معمولا در در کاخانه های و شرکت های صنعتی بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. در این نوع بسته بندی از تونل های حرارتی استفاده می شود و قابلیت کنترل دما، تنطیم جریان هوا و سرعت حرکت بر روی نوار نقاله وجود دارد. از این محصولات می توان برای بسته بندی چند کالا در کنار هم استفاده نمود. فیلم های مورد استفاده برای بسته بندی در این مدل معمولا از نوع پی وی سی و pof  می باشد. این مدل از دستگاه بسته بندی دارای سه مدل شیرینگ پک تونلی گازی، برقی و دوگانه سوز است که عمده تفاوت آن ها در نوع مصرف سوخت مورد استفاده می باشد.

دستگاه شیرینگ پک کابینی

در دستگاه کابینی بر خلاف دستگاه تونلی برای بسته بندی محصولات کوچک و تکی مانند کتاب، محصولات غذایی و ... استفاده می شود. این مدل از دستگاه های بسته بندی به صورت نیمه اتوماتیک در بازار موجود می باشند و مکانیزم عملکرد در آن ها به این صورت است که محصول به صورت دستی در داخل نایلون بسته بندی قرار گرفته و به بخش تونل حرارتی ارسال می شود. در تونل حرارتی عمل انقباض و بسته بندی انجام می شود. به طور معمول فرآیند بسته بندی هر محصول 10 ثانیه به طول می انجامد. از دستگاه شیرینگ کابینی در محل هایی مانند رستوران ها، هتل ها، قنادی ها و .. استفاده می شود.

آشنایی با دستگاه شیرینگ پک و کاربردهای آن در صنعت بسته بندی

نحوه کارکرد دستگاه بسته بندی شیرینگ پک

بسته بندی توسط شیرینگ پک دارای مراحل مختلفی می باشد. این بسته بندی به طور کلی بدین صورت انجام می پذیرد.

  1. در مرحله اول محصول مورد نظر برای بسته بندی وارد بخش دوخت می شود. در این قسمت تیغه دوخت قرار دارد که باعث می شود نایلون شیرینگ دور محصول قرار گیرد.
  2. در این مرحله محصولات که فیلم شیرینگ بر روی آن ها قرار گرفته وارد یک تونل حرارتی می شوند. در این تونل حرارتی نایلون شیرینگ بر روی محصول کشیده شده و منقبض می شود. این تونل می توان گازی، برقی و یا دوگانه سوز باشد و باید دمایی حدودا 180 درجه سانتی گراد را تولید نماید.
  3.  در مرحله آخر با استفاده از فن های خنک کننده موجود بر روی دستگاه بسته بندی، حرارت نایلون های کشیده شده بر روی محصولات گرفته می شود.

مزیت های استفاده از دستگاه شیرینگ پک

از مزایای استفاده از این دستگاه برای بسته بندی می توان به این موارد اشاره نمود:

  •  جلوگیری از ورود و نفوذ رطوبت و گرد و غبار به داخل بسته بندی
  • جلوگیری از شکستن محصول و یا پاره شدن بسته بندی و کارتن محصولات
  • حمل و نقل ساده و سریع محصولات
  •  یک بسته بندی شفاف است که می توانید زیبایی را هم به این شفافیت اضافه نمایید.
  • در برخی از محصولات باعث افزایش عمر مفید محصول و امکان افزایش نگهداری طولانی تر آن ها می شود.

شما می توانید از طریق خرید این محصولات از ماشین سازی شیرزاد بسته بندی بدون دردسر و سریع محصولات خود را تجربه نمایید. قیمت دستگاه شیرینگ پک در ماشین سازی شیرزاد بسیار مناسب و به صرفه است. همچنین این دستگاه های بسته بندی دارای بالاترین کیفیت می باشند.

آشنایی با دستگاه شیرینگ پک و کاربردهای آن در صنعت بسته بندی

تفاوت دستگاه استرچ پالت و شیرینگ پک چیست؟

در دستگاه شیرینگ پک برای قرار دادن نایلون بسته بندی بر روی محصولات از تونل حرارتی استفاده می شود در صورتی که در استرچ پالت از هیچ حرارتی برای بسته بندی استفاده نمی شود.
با استفاده از دستگاه استرچ پالت می توان محصولات با ابعاد بزرگ مانند مبلمان و یخچال را بسته بندی نمود ولی شیرینگ پک برای بسته بندی تک محصولی و یا محصولات با ابعاد کوچکتر مانند بطری های آب معدنی به صورت چندتایی استفاده می شود. 

از دستگاه استرچ پالت معمولا برای بسته بندی های ساده استفاده می شود ولی دستگاه شیرینگ پک با استفاده از فیلم های شیرینگ مختلف و یا انواع لیبل ها می توان بسته بندی های شیک و متنوعی را انجام داد.

در بسته بندی شیرینگ پک فیلم بسته بندی تنها یک دور بر روی محصول قرار میگیرد و نایلون این نوع بسته بندی نیز بسیار شفاف است ولی در روش استرچ پالت نایلون های 4 یا 5 دور بر روی محصول پیچیده می شوند و باعث کم شدن شفافیت بسته بندی اما در عوض محکم تر شدن آن می شود. 


جمع بندی:

بسته بندی یک جز جدای ناپذیر در صنایع تولیدی می باشد و موجب نگهداری بیشتر و بهداشتی محصولات می شود. استفاده از دستگاه بسته بندی شیرینگ پک امر بسته بندی را بسیار آسان نموده و معمولا در محل هایی مانند کارخانه ها و یا تولیدی های کوچک از این دستگاه استفاده می شود. همچنین قیمت دستگاه شیرینگ پک نیز بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد.

https://iusnews.ir/fa/news-details/423652/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%BE%DA%A9-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C/

قیمت دستگاه پر کن عسل اتومات و دستی

 

دستگاه پر کن عسل

دستگاه پر کن عسل

دستگاه پر کن عسل از دیگر محصولات مجموعه ماشین سازی شیرزاد است که با استفاده از آخرین فن آوری های روز دنیا تولید می شوند و از کیفیت بالا و قیمت مناسب برخوردار هستند. 

دستگاه های پرکن به جهت اینکه طیف گسترده ای از مواد را در بر می گیرد، از سیستم پیچیده ای برخوردار است. در انواع دستگاه های پر کن عسل به دلیل چسبندگی و نوع غلظت آن، لازم است میزان تزریق مواد قابل کنترل باشد.

به دلیل اینکه عسل در طول زمان و یا سرد شدن ، کمی سفت می شود لازم است دستگاه سیستم گرم کن داشته باشد تا عسل یا دیگر مواد گرم شوند و موجب توقف کار نگردد. هم چنین تعداد نازل ها نیز متغییر می باشد. به کمک این دستگاه می توان شیشه ها را سریع تر و به صورت کاملا بهداشتی بسته بندی نمود. 

دستگاه پر کن عسل از جمله دستگاه های پر کن مایعات است که طی مراحل به روز رسانی شده است.

دستگاه پر کن عسل از دیگر محصولات مجموعه ماشین سازی شیرزاد است که با استفاده از آخرین فن آوری های روز دنیا تولید می شوند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند. 

نوع عملکرد دستگاه پر کن عسل

در ابتدای امر، ظرف را در زیر نازل قرار می دهیم و پدال را می فشاریم. پر کردن شروع شده و سیلندر به کمک مخزن و به طور اتوماتیک خود را تغذیه کرده و آماده سیکل بعدی می شود.

مشخصات فنی دستگاه پر کن عسل

مشخصات پرکن عسل-ماشین سازی شیرزاد

  • دارای ۶متر نوار نقاله جهت جابجایی ظروف و انجام سیکل اتوماتیک دستگاه

  • بهره بری از سیستم سیلندر پیستون جهت تزریق مواد

  • استفاده از تایمر جهت تنظیم مقدار ریزش مواد

  • درب بندی اتوماتیک

  • قابلیت استفاده در انواع بطری و ظروف شیشه ای

  • ابعاد کلی دستگاه :  طول: ۶۰۰ cm  عرض: ۷۰ cm ارتفاع: ۱۷۰ cm

  • ولتاژ ورودی: ۳۸۰ ولت

  • مخزن : دوجداره 30 لیتری

  • حجم سیلندر پیستون : 1Lit1

  • تعداد نازل : 1 نازل

  • اپراتور مورد نیاز : ۱ نفر

  • تابلو برق : ایرانی

  • ظرفیت تولید: 300 الی 350 ظرف 1 لیتری در هر ساعت

  • ولتاژ مصرفی : 220v

  • ابعاد کلی دستگاه : 50 × 100 × 60

  • وزن : 70Kg

قیمت دستگاه پر کن عسل

قیمت پرکن عسل-ماشین سازی شیرزاد

این دستگاه در انواع مختلفی در بازار تولید و به فروش می رسد. کاربردهای فراوانی دارد. برخی عوامل در تعیین میزان قیمت آن موثر است از قبیل نوع وسیله، حجم سیلندر دستگاه، سرعت پرکن ها، دستگاه دستی، اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک، سال ساخت دستگاه و... 

قیمت ها با توجه به دارا بودن انواع این ویژگی ها متفاوت می باشد. برای اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع دستگاه های پرکن عسل

پر کن عسل اتومات

این نوع از دستگاه های پرکن عسل می توانند به طور خودکار تمام مراحل پرکن را انجام دهند و بسته بندی دقیق را تضمین کنند.

پرکن عسل نیمه اتومات

 از اپراتور ظرف گذار برای پرکن ظرف استفاده می کنند.

پرکن عسل دستی

 ارزان تر و عملکردی ساده و آسان دارند و هم چنین می توانند در کارگاه های کوچک و مشاغل خانگی مورد استفاده قرار گیرند.

 shirzadmachine.com/post/18/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D9%86-%D8%B9%D8%B3%D9%84

استرچ پالت گردان چیست؟

 مجموعه ماشین سازی شیرزاد انواع دستگاه های استرچ پالت صفحه گردان را در ابعاد و اندازه های مختلف با طراحی زیبا و منحصر به فرد و قیمت مناسب تولید و روانه بازار می نماید.

دستگاه استرچ پالت صفحه گردان، یکی از روش های بسته بندی محصولاتی است که به صورت تعداد زیاد روی پالت قرار می گیرند و وزن زیادی نیز ندارند. از دستگاه استرچ پالت بدلیل اینکه وزن کمی دارد و فضای زیادی را اشغال نمی کند، در کارخانه ها و کارگاه ها به مراتب استفاده می شود. از جمله بهترین روش های جابجایی اجناس، استفاده از دستگاه استرچ پالت صفحه گردان می باشد. 

این دستگاه با ظرفیت 500 تا 3000 کیلوگرم طراحی می شود که در انواع صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و.. کاربرد دارد.

مجموعه ماشین سازی شیرزاد انواع دستگاه های استرچ پالت صفحه گردان را در ابعاد و اندازه های مختلف با طراحی زیبا و منحصر به فرد تولید و روانه بازار می نماید. جهت کسب اطلاعات و مشاوره برای انتخاب بهترین محصول می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار نمایید.

عملکرد دستگاه استرچ پالت صفحه گردان

عملکرد دستگاه استرچ پالت صفحه گردان- ماشین سازی شیرزاد

استفاده از این دستگاه بسیار آسان است. به این نحو که پس از چیدمان محصول بر روی پالت، اپراتور فیلم استرچ را به یک گوشه پالت بسته و استارت میکند. اپراتور بسته به نوع و ابعاد محصولات میتواند سرعت چرخش صفحه زیرین و هچنین حرکت فیلم استرچ به سمت بالا و پایین را کنترل کند. 

دستگاه استرچ پالت صفحه گردان دوبل

دستگاه استرچ پالت صفحه گردان دوبل- ماشین سازی شیرزاد

یکی از دستگاه های مرتبط، دستگاه استرچ صفحه گردان دوبل می باشد که با داشتن دو صفحه و یک دکل شرایطی را فراهم نموده تا محصولات کاملا متفاوت از لحاظ ایعاد و اندازه در یک دستگاه، استرچ پیچ شوند. این دستگاه بسیار مقرون به صرفه است.

مزایای دستگاه استرچ پالت صفحه ای

مزایا و ویژگی های استرچ پالت صفحه ای - ماشین سازی شیرزاد

  1. جابجایی بسیار آسان دستگاه

  2. اشغال فضای کمتر

  3. قیمت مناسب

مشخصات فنی دستگاه استرچ پالت صفحه گردان

  • ابعاد دستگاه       :    250*150*250

  • ولتاژ ورودی       :   تکفاز 220

  • توان مصرفی       :  1kw

  • توان تحمل وزن     :  1000kg و2000

  • ظرفیت پالت          :  10-15عدد در ساعت

  • وزن دستگاه          :   600kg

  • سیستم انتقال         :   موتور گیربکس

  • رنگ دستگاه        :  پودری الکترواستاتیک

  • حداکثر ابعاد پالت  :  120*120*220

  • سیستم کنترل        :  plc

خرید دستگاه استرچ پالت صفحه گردان

خرید دستگاه استرچ گردان صفحه ای- ماشین سازی شیرزاد

گروه ماشین سازی شیرزاد با بهره گیری از نرم افزارهای تخصصی، نیروهای متخصص و آموزش دیده در حوزه تولید انواع تجهیزات صنعتی و محصولات بسته بندی از قبیل انواع  دستگاه استرچ پالت صفحه گردان بسیار حرفه ای و نام آور است.

این مجموعه با حفظ کیفیت و نیاز روز مشتریان به فرآیند تولید خود افزوده است و توانسته جزو برترین تولید کنندگان و صادرکنندگان محصولات صنعتی قرار گیرد و به مشتریان و کارفرمایان خود خریدی با آرامش خاطر و با کیفیت ارائه دهد.

https://shirzadmachine.com/post/10/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DA%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86

یخچال حمل شیر

 از همان ابتدای فرآیند تولیدات شیر در دامداری ها و دام پروری ها، لازم است مراحل و نکات بهداشتی برای حفظ سلامتی افراد جامعه و هم چنین حفظ کیفیت شیر و انواع فرآورده های لبنی مورد توجه قرار گیرد. 

در این میان چیزی که بسیار حائز اهمیت است، مرحله ارسال شیر از دامداری به کارخانه است که باید از تجهیزات خوب و درست استفاده گردد تا هم از فاسد شدن جلوگیری شود هم از کیفیت آن کاسته نشود.

مخازن استیل حمل شیر یکی از مهم ترین و ضروری ترین اجزا برای حمل و انتقال شیر در صنایع کشاورزی و دامداری می باشد. این مخازن لازم است به نحوی طراحی شوند که علاوه بر تامین میزان نیازهای صنایع لبنیاتی، از کیفیت شیر کاسته نشود و یا دچار فساد و خرابی نگردد.

ماشین سازی شیرزاد در حوزه تولید انواع مخازن حمل و نگهداری شیر با ظرفیت های متنوع و بالا و کیفیت مرغوب و قیمت مناسب، انواع محصولات را روانه بازار می نماید. این مخازن قابل انتقال توسط پیکان وانت و نیسان می باشد که وزن 700 تا 2 تن را می تواند حمل و نگهداری کند.

انواع مخازن استیل حمل شیر

انواع مخازن حمل شیر- ماشین سازی شیرزاد

مخازن با توجه به نیاز و سفارش مشتری طراحی و تولید می گردند.

مخازن تک جداره

این مخازن برای حمل موادی استفاده می شود که تغییر دما سبب نابودی و فساد آن می گردد. موادی از قبیل شیر، روغن مایع و.. را با این مخازن منتقل می کنند تا خاصیت و کیفیت مواد کاهش نیابد.

مخازن دوجداره 

از این مخازن برای حمل موادی استفاده می شود که دما در زمان پر و تخلیه کردن آن یکنواخت باشد. مثل شیر خام، حمل گلوکز و..

مخازن سه جداره

این مخازن قادرند مواد را با دمای ثابت در زمان حمل و تخلیه نگهدارند. به این نحو که در شرایط گرم، قادر به ارسال بخار در بین جداره ها می باشند و در شرایط سرد، می توانند از خاصیت خنک کنندگی آیس بانک یا کولینگ تاور استفاده نمایند. 

جنس مخزن حمل شیر

ماشین سازی شیرزاد برای مراحل حمل شیر از دامداری به کارخانه ها انواع مخازن را در ابعاد و اندازه های مختلف با بهترین کیفیت به بازار عرضه نموده است. این محصولات از لحاظ کیفیتی و بهداشتی دارای بهترین و مناسب ترین متریال می باشد که مورد تایید قرار گرفته است. 

لازم است که بخش درونی مخزن که با شیر و یا دیگر مایعات در تماس است از نوع استیل نگیر باشد که همان طور که گفته شده از نوع تک جداره، دو جداره و سه جداره می باشد. 

ظرفیت های مخازن

مجموعه صنایع تولیدی شیرزاد، انواع مخزن حمل شیر را با ظرفیت های متفاوت و در ابعاد گوناگون عرضه نموده است. یکی از دلایل این حجم از تنوع، آزادی انتخاب مشتری است تا بتواند ظزفیت موردنظرش را انتخاب نماید.

کمترین میزان ظرفیت مخزن از 500 لیتر شروع می شود و بالاترین ظرفیت، در25 تن تولید می شود.

مشخصات فنی مخازن حمل شیر

  • مخزن‌های حمل از ورق استنلس استیل 304 می باشد.

  • در مخزن های دو جداره از پشم سنگ یا پشم شیشه با ضخامت‌های 5 یا 7 سانتی متر و یا عایق پلی یورتان تزریقی با دانسیته 40 جهت ایزوله کردن مخزن درون نسبت به بیرون بهره وری می‌گردد.

  • همه‌ی تانکرهای حمل برای شستشوی دوره‌ای، مجهز به سیستم شستشو جهت کاهش بار میکروبی می‌باشند.

  • جهت ممانعت از آلودگی و جوش‌های بیرونی، پرداخت همه ی جوش های داخلی برای پایداری زیبایی ظاهری آن اجرا می‌گردد.

  • قرار دادن خروجی های مجزا، همچنین جهت راحتی در عملیات تخلیه سازی شیر توسط کلکتور گرد آوری می‌گردد.

کاربرد مخازن حمل شیر

کاربرد مخازن شیر-ماشین سازی شیرزاد

  1. کارخانه ها و کارگاه های شیر پاستوریزه جهت انتقال شیر، کارخانه های آبمیوه یا روغن جهت جابجایی مایع

  2.  هر مکان و فضایی که به جابجایی مایع به طور بهداشتی احتیاج دارد به بهره برداری می رسد.

 

https://shirzadmachine.com/post/12/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86-%D8%AD%D9%85%D9%84-%D8%B4%DB%8C%D8%B1 

همه چیز در مورد مخازن استیل نگهداری مواد غذایی

 مخازن استیل از پرکاربردترین عناصر در زمینه تولید انواع صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی می باشد. مخزن استیل به دلیل مقاومت بالایی که در زنگ زدگی دارد، بی خطر بودن و عدم آلودگی، با دوام بودن و.. جهت نگهداری و حمل مواد حساس مورد استفاده قرار می گیرند.

در طراحی و ساخت مخازن استیل اولویت با میزان حجم و سپس شکل مخزن می باشد. مخازن به انواع شکل های استوانه ای، مخروطی، مکعبی، کروی و یا با توجه به درخواست مشتری می باشد. حجم منبع نیز با توجه به نوع کاربری مشخص می گردد. 

ماشین سازی شیرزاد با داشتن سابقه طولانی در تولید انواع مخازن استیل، توانسته با کیفیت ترین و مرغوب ترین نوع آن ها را با مناسب ترین قیمت، روانه بازار نماید. 

انواع مخازن استیل

انوع مخازن-ماشین سازی شیرزاد

  • مخزنهای استیل تک جداره

  • مخزن استیل دو جداره

  • مخازن استیل سه جداره یا پروسس تانک 

  • مخازن سیلو تک و دو و سه جداره

  • مخزن اسید

  • مخازن لبنیات

  • مخازن حمل شیر

کاربرد مخازن استیل

مخازن استیل بدلیل مقاومت بالایی که در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارد در انواع صنایع کاربرد دارد. از قبیل 

  1. پتروشیمی

  2. کشتی سازی

  3. کاغذسازی

  4. غذایی

  5. نظامی و امنیتی

  6. اتمی

  7. دارویی و بهداشتی

  8. باغداری و کشاورزی

  9. دارویی

شکل ظاهری مخزن استیل

  • استوانه ای

  • مکعبی

  • هرمی

  • کروی

  • مخروطی

عموما مخازن استیل به شکل استوانه ای ساخته می شوند و بیشترین تیراژ تولید را دارند. مجموعه ماشین سازی شیرزاد، قادر است مخازن استیل را در نوع و نقشه مورد نظر کارفرمایان گرامی با بالاترین میزان کیفیت تولید و ارائه نماید.

مزایای مخازن استیل

فوائد مخازن استیل-ماشین سازی شیرزاد

  • محافظت در برابر خوردگی

  • مقاومت در برابر زلزله و انعطاف پذیری بالا

  • وزن کم 

  •  بهداشتی بودن

  • دوام عالی

  • حداقل زمان نصب جهت اجرا در صنایع بزرگ و کوچک

  • طراحی زیبا و منحصر به فرد

  • خاصیت بازیافتی این فلز

  • قابلیت حمل و نقل و جابه‌جایی راحت 

  • تعمیرات کمتر و طول عمر بالا

ساخت مخازن استیل

تولید مخازن استیل- ماشین سازی شیرزاد

مراحل تولید مخزن استیل، یک پروسه تخصصی است که نیاز به دستگاه ها و ابزار آلات بسیار پیشرفته با دقت مهندسی بالا دارد. 

1- طراحی مخازن

طرح اولیه توسط مهندسین مکانیک، انجام می گیرد. لازم است این مهندسین اشراف کامل به استانداردهای طراحی داشته باشند و عواملی از قبیل دمای کاری، دمای طراحی، نوع سیال نگهداری شده در مخزن، میزان اسیدی یا قلیایی بودن سیال داخل مخزن، محل نصب، ظرفیت مخزن، شکل ظاهری باید در نظر گرفته شود. هم چنین جنس ورق استیل، ضخامت ورق، نوع جوشکاری در این مرحله مورد توجه قرار می گیرد.

2- برش ورق استیل

با توجه به اینکه مخزن، کروی است یا استوانه ای یا مخروطی و.. ورق های استیل برش خورده و وارد دستگاه نورد می گردند.

3- شکل دهی ورق ها

ورق ها پس از اینکه از دستگاه خارج شدند این قابلیت را دارند که شکل دهی شوند. کیفیت دستگاه نورد در تعیین میزان استحکام ورق های استیل تاثیرگذار است.

4- مونتاژ مخزن

در این مرحله برای جوشکاری از متدهای خاص استفاده می گردد که با توجه به نوع ورق استیل و کاربرد آن انتخاب می گردد.

5- پولیش مخزن

پولیش مخازن استیل جهت ایجاد ظاهری براق و زیبا و همچنین از بین بردن ناهمواری های ناشی از جوشکاری توسط دستگاه های پیشرفته انجام می شود. 

قیمت مخازن استیل 

قیمت مخازن استیل-ماشین سازی شیرزاد

برای ارائه قیمت دقیق مخازن استیل لازم است فاکتورهایی بررسی شود من جمله ظرفیت مورد نیاز، فشار کاری سیستم، نیاز یا عدم نیاز به میکس سیال داخل مخزن، ارتفاع پایه ها، تعداد و سایز ورودی، تعداد و سایز خروجی و.. بررسی گردد. 

https://shirzadmachine.com/post/4/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84

خرید استرچ پالت

 

دستگاه استرچ پالت نوعی دستگاه بسته بندی است که طی فرآیندی نایلون استرچ به دور پالت توسط دستگاه استرچ پالت پیچیده می شود، نایلون استرچ حالت کشسانی دارد و از متداول ترین و به صرفه ترین روش های بسته بندی پالت به حساب می آید. استرچ به معنی کشیدن است و پالت به قطعاتی گفته می شود که محصولاتی که قرار است بسته بندی شود بر روی آن قرار می گیرند. 

استرچ پالت یک دستگاه کاربردی در زمینه بسته بندی و سلفون کشی انواع پالت ها در ابعاد و اندازه های مختلف است. این دستگاه با پیچیدن سلفون به دور محصولات در ابعاد مختلف سبب حفظ تعادل آن ها می گردد. این روش بسته بندی همانند شرینک پک جهت محافظت از گرد و غبار، رطوبت، حمل و نقل آسان و زیبایی به کار می رود. این دستگاه با نام هایی از قبیل سلفون پیچ پالت، پالت استرچر نیز شناخته می شود.

ماشین سازی شیرزاد در حال حاضر یکی از معتبرترین تولید کنندگان دستگاه استرچ پالت است که با داشتن سابقه طولانی در طراحی و تولید انواع دستگاه های استرچ پالت، توانسته به صاحبان مشاغل محصولات استاندارد ، بادوام و در عین حال با قیمت مناسب ارائه دهد.

انواع دستگاه استرچ پالت

دستگاه استرچ پالت صفحه گردان

دستگاه استرچ پالت صفحه گردان-ماشین سازی شیرزاد

 دستگاه استرچ پالت صفحه گردان از جمله پر مصرف ترین نوع استرچ پالت می باشد که محصولات با وزن 3 تن و ارتفاع پالت تا 2 متر در آن بسته بندی می شود. این محصول دارای صفحه گردان چرخانی است که از طریق چرخش این صفحات، سلفون به دور آن ها می پیچد.

دستگاه استرچ پالت دروازه ای

دستگگاه استرچ پالت دروازه ای - ماشین سازی شیرزاد

دستگاه استرچ پالت دروازه ای برای محصولاتی به کار می رود که ارتفاع کالا بیش از 2 متر باشد و محصولاتی که از لحاظ وزنی کالای سنگین محسوب گردند مثل خودرو، یخچال، کولر و.. توسط دستگاه استرچ پالت دروازه ای استرچ پیچی می شوند. 

دستگاه استرچ پالت مرغکدار

دستگاه استرچ پالت مرغکدار- ماشین سازی شیرزاد

استرچ پالت مرغکدار از لحاظ عملکرد شبیه صفحه گردان است با این تفاوت که مرغک یا نگهدارنده اضافه شده جهت نگه داشتن محصولاتی  که احتمال ریزش دارند به کار می رود. این دستگاه برای محصولاتی که وزن زیادی دارند و نامتعادل هستند انتخاب خوبی می باشد.

دستگاه استرچ پالت فرودگاهی

این مدل جهت بسته بندی لوازم کوچک و چمدان کاربرد دارد که اکثرا در فرودگاه و ترمینال استفاده می شود که جهت جلوگیری از آسیب و صدمه دیدن وسایل استرچ پیچی انجام می گیرد. دستگاه یک زائده ای دارد که مانع از افتادن کالا در زمان استرچ پیچی می گردد.

استرچ پالت دستی

استرچ پالت دستی- ماشین سازی شیرزاد

دستگاه استرچ پالت دستی قابلیت تغییر ابعاد با توجه به عرض رول استرچ را دارد. این محصولات تقریبا هیچ قسمت برقی ندارند و از چندین قسمت مکانیکی ساخته شده اند و از نظر ساختار در مدل های ایستاده و دستی هستند.

مشخصات فنی دستگاه استرچ پالت

  • این دستگاه دارای طول cm 250  ؛ عرض cm 150 ؛ ارتفاع    cm 260 است.

  • حداکثر ابعاد پالت در این دستگاه با طول cm120 ؛عرض:  cm120 ؛ ارتفاع cm200 می باشد.

  • وزن حداکثری پالت 2000 کیلوگرم است.

  • این دستگاه از توان مصرفی kw 5/1 برخوردار می باشد.

  • در این دستگاه ولتاژ ورودی 220 ولت است.

  • دستگاه استرچ پالت از وزنی 430 کیلوگرمی برخوردار است.

  • قطعات برقی مورد استفاده در این دستگاه از مارک LS کره می باشند.

نایلون یا فیلم استرچ

نایلون استرچ پالت- ماشین سازی شیرزاد

دستگاه استرچ پالت از رول هایی به نام نایلون یا فیلم استرچ استفاده می کنند که اغلب از جنس pvc می باشد. نایلون ها باید بسیار شفاف باشند، جنس خوبی داشته باشند و هم چنین از قابلیت کشسانی برخوردار باشند تا کیفیت کار افزایش یابد.

قیمت انواع دستگاه های استرچ پالت

قیمت دستگاه استرچ پالت-ماشین سازی شیرزاد

 

قیمت دستگاه استرچ پالت بسته به نوع استفاده از آن و شرایط کسب و کار محاسبه می گردد. به عنوان مثال مدل صفحه گردان به نسبت قیمت پایین تری دارد و مدل فرودگاهی ظرافت خاصی دارد و در ترمینال و فرودگاه ها به کار برده می شود.

https://shirzadmachine.com/post/2/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DA%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%AA

قیمت دستگاه شیرینگ پک کابینی

 دستگاه شرینک پک، نوعی دستگاه بسته بندی است که در آن یک پوشش یا روکشی برای محافظت و نگهداری از کالا استفاده می شود و علاوه بر این که سبب زیباتر شدن محصول می گردد، از ورود گرد و خاک و آب نیز ممانعت به عمل می آورد.

شرینک نمودن نوعی از بسته بندی است که بسیار رواج پیدا کرده و این امکان را ایجاد می کند که محصولات پس از تولید به صورت چندتایی روانه بازار گردند در نتیجه جابجایی را نیز آسان تر نموده است.

 پیشرفت صنایع پتروشیمی مراکز تولیدی را بر آن داشت تا محصولات و کالاها را از طریق حرارت به صورت مجموعه ای یا تکی بسته بندی کنند. این فرآیند که از طریق دستگاه شرینک پک انجام می گیرد در بسته بندی انواع صنایع از قبیل غذایی، دارویی، لبنی، بهداشتی، آرایشی و .. کاربرد دارد.

شرینک پک برگرفته از کلمات انگلیسی shrink pack می باشد. pack در انگلیسی به معنی بسته بندی و shrink نیز به معنی انقباض یا کشیده شدن می باشد.

مجموعه تولیدی ماشین سازی شیرزاد با ارائه انواع دستگاه های مدرن شرینک پک برای استفاده بهینه از وقت نیروهای کارگاه یا کارخانه شما آماده می باشد.

کاربرد دستگاه شرینک پک

  • لازم است برخی کالاها داخل پوشش شفاف قرار بگیرند که استفاده از شرینک بهترین گزینه خواهد بود.

  • به کمک دستگاه شرینک می توان از ورود نم به کالا جلوگیری نمود.

  • امکان جابجایی آسان و چیدن چندین محصول کنار هم 

نایلون شرینک

نایلون شرینک پک- ماشبن سازی شیرزاد

به پلاستیک و یا محافظی که تمام کالا را در بر می گیرد، نایلون یا فیلم شرینک گفته می شود. در ابتدا مقداری از محافظ روی کالا قرار داده می شود و پس از اینکه از تونل حرارتی دستگاه شرینک عبور کرد، منقبض می شود. جنس این رول ها یا لایه ها اغلب از pvc می باشد که میزان شفافیت و یا اندازه آن ها یا هم فرق می کنند. 

انواع دستگاه های شرینک پک

دستگاه شرینک پک-ماشین سازی شیرزاد

دستگاه های شرینک پک بر اساس توان دوخت ، بسته بندی و هم چنین نوع سیستم آن به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. لازم است انتخاب نوع دستگاه با تعداد تولید متناسب باشد. 

1- دستگاه شرینک تونلی 

ساختار شرینک پک تونلی دارای باد گرم و چرخه ای و همچنین کنترل دمای هوشمند می باشد  و قابل تنظیم در جریانهای متفاوت AC است . در این دستگاه دو نوار نقاله وجود دارد  که یکی از آنها از جنس تسمه تفلون و دیگری از نوع غلتکی می باشد. مواد مصرفی این نوع شرینک های تونلی هم  POF و PVC است.

2- دستگاه شرینک کابینی

شرینک کابینی در صنایع غذایی مخصوصا رستوران ها و هتل ها کاربرد دارد. این دستگاه برای مصارف کارگاهی و خانگی می باشد.عملیات دوخت و بسته بندی توسط دستگاه شرینک کابینی در یک مرحله صورت می گیرد و برای همه نوع فیلم های شرینگ از قبیل PVC, PO, PP و غیره مناسب می باشد.

3- دستگاه شرینک پلی اتیلن

در شرینک پلی اتیلن از نایلون شرینک که استقامت زیادی دارد استفاده می شود. این دستگاه برای بسته بندی وسایل سنگین مثل بطری های آب معدنی و نوشابه خانواده کاربرد دارد.

4- دستگاه شرینک اتوماتیک

مهم ترین مزیت شرینک اتوماتیک ، دارا بودن تسمه نقاله کوچک برای هدایت محصولات به خارج از کابین پس از بسته بندی است. سرعت بسته بندی در این دستگاه زیاد است و امکان تنظیم حرارت و سرعت و زمان بسته بندی وجود دارد.

5- دستگاه شرینک نیمه اتوماتیک

اپراتور، جعبه محصول را بعد از قرار دادن درون فیلم شرینک داخل ورودی دستگاه دوخت می‌گذارد. اپراتور دستگیره دوخت را می‌کشد و محصول را دوخت می‌زند. محصول از طریق کانوایر به سمت تونل حرارتی می‌رود.

ویژگی های دستگاه شرینک پک

ویژگی های شرینک پک - ماشین سازی شیرزاد

  •  قابلیت اتصال چند دستگاه دوخت به دستگاه تونل حرارتی در بعضی از مدل‌ها

  •  ساده بودن طرز کار و نیاز نداشتن به اپراتور متخصص

  • توانایی دوخت زدن و بسته بندی بین 200 تا 700 عدد محصول در ساعت

  • توان مصرفی 0.8 تا 12 کیلو وات

  • رنگ الکترواستاتیک و ضد ضربه

  •  سهولت در جابه‌جایی

  •  نظافت آسان

  •  دارای دفترچه و CD راهنما 

  • سرعت بالای دستگاه که نقش مهمی در انتخاب دارد.

چرا باید از شرینک پک استفاده کنیم؟

بسیاری از محصولات به دلیل اینکه در زمان طولانی در انبارها باقی مانده اند ممکن است نم بکشد، هنگام جابجایی باز شود یا محصول خراب شود در نتیجه لازم است که با استفاده از دستگاه های شرینک پک از محصولات خود محافظت نمایید.

استفاده از شرینک پک به عنوان لایه محافظ اصلی محصول بسیار مقرون به صرفه می باشد.

قیمت دستگاه شرینک پک 

قیمت دستگاه شرینک پک- ماشین سازی شیرزاد

قیمت دستگاه شرینک پک به نحوه کارکرد آن و کیفیت دستگاه بستگی دارد. طبیعتا هرچه دستگاه از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد. هم چنین نوع اتومات و نیمه اتومات نیز در میزان قیمت تاثیر گذار است.

https://shirzadmachine.com/post/1/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%DA%A9

ساخت انواع نوار نقاله های صنعتی

 نوار نقاله از جمله پرکاربردترین محصولات بسته بندی می باشد. در واقع نوار نقاله یک تسمه صنعتی است که برای جابجایی و حمل مواد و قطعات به کار برده می شود. اصطلاحا نوار نقاله به صفحات متحرکی گفته می شود که وظیفه حمل و انتقال مواد، قطعات و لوازم را برعهده دارند.

هدف از استفاده از نوار نقاله ، سرعت بخشیدن به انتقال می باشد به همین دلیل در خطوط تولید شرکت ها بسیار کارآمد می باشد. انواع نوار نقاله برای جابجایی قطعات سنگین در کارخانه ها، کارگاه ها، فروشگاه ها و فرودگاه ها به کار می رود و اغلب در صنایع پتروشیمی، فولاد، خودروسازی، دارویی و غذایی از نوار نقاله استفاده می نمایند.

ماشین سازی شیرزاد یکی از بهترین تولید کنندگان انواع نوار نقاله است که با داشتن سابقه طولانی در طراحی و تولید بی نظیر و حرفه ای، توانسته به صاحبان مشاغل محصولات استاندارد ، بادوام ودر عین حال با قیمت مناسب ارائه دهد.

 نوار نقاله چیست؟

نوار نقاله عبارتست از صفحات متحرکی  که از جنس لاستیک و فلز است که به وسیله موتور و گیربکس به حرکت در می آید. از این محصول برای جابجایی و انتقال وسایل و محصولات استفاده می شود. نوار نقاله یکی از سیستم های مهم در فرآیند حمل و نقل بار است که تاثیر بسزایی در انواع صنایع دارد.

 

کاربرد نوار نقاله

کاربرد نوار نقاله-ماشین سازی شیرزاد

  •  در خطوط تولید و مونتاژ برای جابه‌جایی مواد و تجهیزات 

  •  بارگیری و تخلیه 

  • در فروشگاه‌ها برای جابه‌جایی اجناس 

  • در پله برقی و پیاده‌ روهای متحرک 

انواع مختلف کانوایر

نوار نقاله دارای انواع مختلفی است که لازم است هنگام سفارش دادن به نوع نیاز و کاربرد آن توجه شود.

  1. نوار نقاله بارگیری

  2. نوار نقاله ناودانی

  3. نوار نقاله چرخشی

  4. نوار نقاله غلتکی

  5. نوار نقاله زنجیری

  6. تسمه نقاله شیب‌دار

  7. تسمه نقاله تسمه‌ای

  8. نوار نقاله تسمه نقاله مغناطیسی

  9. تسمه نقاله ثقلی

  10. تسمه‌ های نقاله سیم‌ دار بدون سیم عرضی

مزایای نوار نقاله

مزایای نوار نقاله- ماشین سازی شیرزاد

  • صرفه جویی بسیار در زمان 

  • طراحی نوار نقاله ها  برای حمل مواد در سطوح مختلف  بدون محدودیت ارتفاع 

  • امکان انجام تخلیه مواد به صورت خودکار

  •  امکان کنترل دقیق سرعت جابجایی مواد 

قیمت نوار نقاله

قیمت و هزینه نوار نقاله-چکاوک موزیک

قیمت نوار نقاله به عواملی از قبیل کیفیت ساخت مساحت مورد نیاز برای تسمه نقاله ، میزان اتوماتیک بودن آن ، نوع تسمه نقاله ، نوع پوشش لاستیکی بالای نوار نقاله ، قدرت کشسانی و..  بستگی دارد. 

https://shirzadmachine.com/post/3/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87

قیمت دستگاه پرکن مایعات

 یکی از انواع ماشین آلات پر کن ، دستگاه پر کن مایعات است که در صنعت تولید و بسته بندی بسیار پر کاربرد می باشد. انتخاب درست ماشین آلات سبب افزایش تولید و بهره وری هم چنین افزایش دقت و کیفیت در بسته بندی می شود. از این دستگاه برای پر کردن انواع مایعات غلیظ و رقیق در ظروف مختلف استفاده می شود.

دستگاه پر کن مایعات دستگاهی است که برای پر کردن انواع مایعات در ظروف و بطری ها به کار می رود. به این منظور انواع دستگاه های پر کن مایعات غلیظ و رقیق ساخته شده است. هر نوع از این دستگاه ها ویژه نوع خاصی از مایعات می باشد که لازم است با دقت انتخاب شود تا ضرر مالی متوجه کسی نشود.

این نوع دستگاه ها در پنج دسته کلی ثقلی ،سیلندر و پیستونی ،واکیوم،پیمانه ای و پمپ پریستالتیک تولید می شوند که با توجه به نیاز مشتری انتخاب می گردد.

 تعیین دقیق نوع پرکن با توجه به مشاوره و بررسی دقیق توسط کارشناسان گروه ماشین سازی شیرزاد و نیازهای مشتریان و کارفرمایان امکان پذیر است.

انواع دستگاه پر کن مایعات

دستگاه پر کن مایعات رقیق

دستگاه پر کن مایعات رقیق- ماشین سازی شیرزاد

مایعات رقیق به دلیل اینکه حرکت سریع تری دارند له دستگاه پر کن مایعات رقیق نیاز دارند و بسته بندی آن ها نیز آسان تر است. 

از این دستگاه جهت پر کردن آب معدنی، آب باتری، دوغ، اسید، سفیدکننده‌ها، نوشیدنی‌های طعم‌دار، مایعات دارویی، شیمیایی و … استفاده می‌شود. در انواع  ثقلی ، اورفلو یا سر ریز، تری بلوک و منوبلوک ساخته می شود. 

دستگاه پر کن مایعات غلیظ

دستگاه پر کن مایعات غلیظ- ماشین سازی شیرزاد

از دستگاه پر کن مایعات غلیظ برای پر کردن موادی که ویسکوزیته بالایی دارند استفاده می شود. یکی از این موارد دستگاه پر کن چسب 123 می باشد. موادی مثل عسل،  ژل خوراکی، کنسانتره‌ها، روغن‌های گوناگون، انواع شربت غلیظ و … را شامل می شود. از انواع این دستگاه می توان به پمپی، سیلندر پیستونی ، وکیومی ، ثقلی و.. می باشد. 

ویسکوزیته به میزان مقاومت مایع در برابر جاری شدن آن می گویند. 

دستگاه پر کن عسل یه عنوان نمونه یکی از دستگاه های پر کن مایعات است که در فرآیند تولید ، به روزرسانی شده است. 

مشخصات فنی دستگاه پر کن مایعات

  • دارای نوار نقاله (کانوایر) از طول یک  تا چهار متر بسته به در خواست و نوع محصول مشتری

  • سیستم عملکرد دستگاههای پر کن مایعات به صورت پنوماتیک و الکترومکانیک با کمک  تابلو برق می باشد.

  • این نوع پرکن ها معمولا بدون نیاز به قطعات تعویضی قابلیت پرکردن انواع ظروف را دارند.

  • دقت زیاد در پرکردن  

  • تعین حجم تزریق 

  • پر کردن نازلها از پایین به بالا در موارد احتمالی کف کردن مایع

  •  امکان پرکردن از 0.1 سی سی تا 200 لیتر وجود دارد.

  • رده مصرفی برق موتورهای دستگاه پرکن رده انرژی B  است.

  • جنس بدنه از استنسل استیل و متناسب با مواد غذایی می باشد.

  • جنس نوار نقاله پلی آمید یا استنلس استیل می باشد.

  • ظرفیت از 400 ظرف تا 6000 ظرف در ساعت  متفاوت است.

 قیمت دستگاه پرکن مایعات

قیمت دستگاه پر کن مایعات- ماشین سازی شیرزاد

دستگاه های پر کن مایعات بدلیل تنوع بالا قیمت های یکسانی ندارند. دستگاه ها با توجه به نیاز مشتری ساخته می شوند در نتیجه دارای مشخصات فنی و کارایی متفاوتی هستند ، به همین دلیل قیمت آن ها نیز متفاوت است. این دستگاه ها به صورت مستقیم و بدون واسطه به فروش می رسد از این رو دارای قیمت مناسبی است.

مزایای دستگاه پر کن مایعات 

  1. در نوع اتوماتیک آن از دستگاه دربندی استفاده شده است.

  2. از 5 متر نوار نقاله دارای سنسور چشمی برخوردار می باشد.

  3. مخزن 300 لیتری از جنس استیل یا پلی اتیلن دارد.

  4. مجهز به تابلو برق پیشرفته است.

  5. از نمایشگر رنگی و PLC برق بهره مند می باشد.

  6. به کمک سطح سنج مخزن بسته بندی مایعات را با بالاترین دقت انجام خواهد داد.

  7. در ساخت نازل ها و نیز سایر قطعات در تماس با مواد از استیل 304 بهره گرفته شده است.

  8. در رویه شاسی های این دستگاه ورق استیل 304 به کار برده شده است.

  9. نازل ها به صورت سفارشی از 2 تا 20 عدد قابل نصب خواهند بود.

دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک

دستگاه پر کن مایعات اتوماتیک ماشین سازی شیرزاد

انتخاب نوع دستگاه با توجه به نیاز و ظرفیت تولید می باشد. دستگاه پر کن اتوماتیک برای خط تولید با ظرفیت بالا مناسب است. این دستگاه تا 2000 بطری در ساعت را پر می کنند که در واقع بستگی به تعداد نازل به کار رفته بر روی دستگاه دارد. نوار نقاله از مهم ترین وجه ممیزه دستگاه پر کن اتومات است که جهت انتقال انواع ظروف با هر شکل و اندازه ای به کار می رود.

دستگاه پر کن مایعات نیمه اتوماتیک

دستگاه پر کن مایعات نیمه اتوماتیک-ماشین سازی شیرزاد

جهت پر کردن ظروف در این نوع از دستگاه ها، ابتدا اپراتور ظرف را در فیکسر و قسمت خروجی نازل قرار می دهد و سپس از طریق فشردن پدال، عملیات تزریق آغاز می گردد. 

عملیات شروع در دستگاه نیمه اتوماتیک به صورت دستی است اما پایان عملیات مشخص شده و پس از طی زمان تعیین شده، بسته می شود.

چه مواردی در انتخاب صحیح دستگاه پر کن مایعات موثر است؟

انتخاب صحیح نوع پر کن مایعات بستگی به عوامل بسیاری دارد. من جمله اینکه نوع محصولی که بسته بندی می گردد از لحاظ غلظت باید مشخص شود. هم چنین مقدار تولید و حجم ظرف ها نیز در انتخاب تاثیر دارد. 

استفاده از دستگاه پر کن مایعات سبب افزایش دقت و سرعت می باشد که در خطوط تولید بسیار نتیجه بخش خواهد بود.

منبع: https://shirzadmachine.com/post/6/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 صفحه بعد