x تبلیغات
seo education

سیستم‌ های نوار نقاله بارگیری: قدرتمند، سریع و کارآمد

 نوار نقاله بارگیری (نوار نقاله متحرک) دستگاه کاربردی جهت جابجایی و انتقال مواد می باشد. خود این دستگاه قابلیت جابجایی دارد و از نظر ساختاری همانند نوار نقاله های ثابت و معمولی هستند.

نوار نقاله بارگیری

این مدل طول کوتاه تری دارد و معمولاً بر روی چرخ قرار می گیرند. این دستگاه نوار نقاله ایجاد امکان بهره گیری از یک سیستم پیوسته در مسیرهایی می باشد که صاف و سر راست نیستند و یا پیچ و خم دار یا متغیر می باشند و یا به شکل ترکیبی از این ها می باشند.

تسمه نوار نقاله بارگیری با توجه به مشخصات فیزیکی مواد و زاویه ی آن به دو صورت ساده و آج دار در نظر گرفته شده است. در این نوار نقاله از چرخ های فرغونی تا تایرهای نیسان با توجه به ظرفیت، نوع مواد و مشخصات فیزیکی آن نیز تغییر می کند. برای بالا و پایین بردن سر نوار نقاله بارگیری به دو طور دستی و جکدار استفاده می شود که با توجه به درخواست مشتریان انتخاب و قرار داده می شود. 

از نوار نقاله بارگیری در چه مواردی استفاده می شود؟

کارایی و کاربرد این دستگاه نوار نقاله در صنایعی که کوچک تر می باشد و شما می توانید برای بارگیری و انتقال کالاهای مختلف از آن استفاده کنید. از دستگاه های نوار نقاله بارگیری در معادن رو باز بسیار استفاده می شود.

شما می توانید با استفاده از این نوار نقاله و نوار نقاله هایی که قابلیت جابجایی دارند برای حمل مواد و مصالح از مرحله استخراج از معدن تا بیرون آوردن این مواد از داخل معدن به صورت یک سیستم پیوسته استفاده کنید.

در فرودگاه ها هم جهت انتقال بارها و چمدان های مسافران به هواپیما به این دست نقاله ها نیاز دارید.

مشخصات و ویژگی های نوار نقاله بارگیری 

  • شاسی های به کار گرفته شده برای ساخت نوار نقاله های بارگیری می تواند از نوع ناودانی و تیرآهن، شاسی های پروفیلی و شاسی های لوله ای باشد.
  • نوار نقاله های بارگیری با توجه به نیاز و خواسته ی مشتریان در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی و تولید می شوند.
  • در رابطه به طول و عرض این نوار نقاله ها باید گفت که این دو مورد هم با توجه به نیاز مشتریان طراحی و تولید می شوند.
  • تسمه نقاله بارگیری دارای الکتروموتور می باشد. این الکتروموتورها سبب به حرکت در آورده شدن درام می شود. 
  • درام هرزگردی دیگری با استفاده از تسمه یا زنجیر حلقه‌ ای را ایجاد می کند که می‌ توان با قرار دادن اشیا و یا وسایل روی آن از نقطه ای به نقطه ی دیگر منتقل می شوند.
  • وجود کانوایر بارگیری باعث می شود تا نیروی انسانی جهت بار زدن و تخلیه کالاها، محصولات یا مواد خام درگیر نشود.
  • وجود چرخ در بخش پایینی دستگاه می باشد که باعث می شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن کانوایر به محل بارگیری و یا تخلیه منتقل شود.
  • جنس تسمه استفاده شده برای تولید نوار نقاله ها می تواند از نوع لاستیک صاف و یا عاج دار باشد و یا به صورت پیاله ای در نظر گرفته می شود.

چرا نوار نقاله بارگیری مهم است؟ بررسی مزایا و کاربردها

نوار نقاله بارگیری به عنوان یکی از اجزای کلیدی مورد نیاز برای استفاده در صنایع حمل و نقل و انبارداری می باشد و نقش بسیار مهمی در بهینه‌ سازی فرآیندهای بارگیری و تخلیه کالاها ایفا می‌ کند. به همین خاطر به بررسی مزایا و کاربردهای نوار نقاله بارگیری می‌ پردازیم.

مزایا انتخاب نوارنقاله بارگیری

  • کمک به افزایش سرعت بارگیری و تخلیه: نوار نقاله‌ ها می‌ توانند به طور مداوم بار را منتقل کنند، که این منجر به کاهش زمان لازم برای بارگیری و تخلیه کالاها می‌ شود.
  • کاهش نیروی انسانی مورد نیاز: استفاده از نوار نقاله نیاز به نیروی انسانی کمتری را برای جابجایی بارها کاهش می‌ دهد به همین خاطر باعث صرفه‌ جویی در هزینه‌ ها و افزایش ایمنی کارکنان می‌ شود.
  • کاهش خطرات کار: منجر به کاهش خطرات ناشی از جابجایی دستی بارها می شود.
  • بهبود سازمان‌ دهی و مدیریت فضا: جهت بهینه‌ سازی فضا در انبارها و محیط‌های بارگیری کمک می‌ کند و امکان جابجایی مؤثرتر کالاها را فراهم می‌ آورند.
  • قابلیت سفارشی‌ سازی: می‌ توانند با توجه به نیازهای خاص یک کسب‌ و کار طراحی و سفارشی شوند، به این معنا که می‌ توانند به ارتفاع، زاویه و مسیرهای مختلف تنظیم شوند.

کاربرد نوارنقاله بارگیری

  • انبارها و مراکز توزیع: نوار نقاله‌ ها در انبارها جهت جابجایی و مرتب‌ سازی کالاها به کار می‌ روند.
  • صنایع تولیدی: در خطوط تولید جهت انتقال محصولات در مراحل مختلف ساخت و تولید استفاده می‌ شوند.
  • مناطق بارگیری و تخلیه: در بندرها، فرودگاه‌ ها و مراکز حمل و نقل جهت تسهیل ورود و خروج بارها بسیار مؤثر می باشد.
  • صنایع مواد غذایی: در صنعت غذا، نوار نقاله‌ ها جهت جابجایی محصولاتی (میوه‌ ها، سبزیجات و مواد دیگر) به کار می‌ روند، به‌ ویژه در خطوط بسته‌ بندی و فرآوری
  • صنایع سنگین: در صنایع مانند معدن و کارخانه‌ های بزرگ جهت جابجایی مواد سنگین و کلان استفاده می‌ شوند.

نوار نقاله بارگیری

انتخاب نوار نقاله بارگیری مناسب: نکات کلیدی برای خریداران

با توجه به این که انتخاب نوار نقاله بارگیری مناسب می‌ تواند تأثیر زیادی بر کارایی و بهره‌ وری عملیات حمل و نقل در کسب‌ و کار شما داشته باشد. در بخش به بررسی نکات کلیدی برای خریداران بپردازیم تا بهترین انتخاب را در این مورد داشته باشید.

نوع مواد و کالاها

  • وزن و نوع بار: تعیین کنید که قرار است چه نوع بارهایی را جابجا کنید. برای کالاهای سنگین یا بزرگ، ممکن است به نوار نقاله‌ های مقاوم‌ تری نیاز داشته باشید.
  • حالت و اندازه: ابعاد و شکل کالاها مسئله مهمی محسوب می شود تا بتوانند جابجایی کالاهایی با ابعاد مشخص را انجام دهند.

طول و زاویه نوار نقاله

  • ابعاد فضای موجود: فضای موجود در محل بارگیری را اندازه‌ گیری کنید تا طول و زاویه مناسب دستگاه را انتخاب کنید. برای فضاهای محدود، نوار نقاله‌ های تاشو یا قابل تنظیم می‌ تواند مفید باشد.
  • زاویه بارگیری: بررسی کنید که آیا نوار نقاله باید عمودی، افقی یا در زاویه خاصی قرار گیرد.

نوع نوار و عرشه

  • جنس نوار نقاله: نوع ماده‌ ای که برای ساخت نوار نقاله استفاده می‌ شود بر روی دوام و کارایی آن تأثیر می‌ گذارد. انتخاب جنس مناسب بر اساس نوع کالاها و محیط کار ضروری است.
  • سطح عرشه: سطح نوار نقاله باید متناسب با نوع بار و شرایط محیطی باشد. برای بارهای لغزنده یا شکسته، عرشه‌ های با طراحی خاص می‌ توانند کمک کنند.

سرعت نوار نقاله

  • سرعت مناسب: با توجه به حجم بار و نیازهای عملیات نیاز است تا سرعت نوار نقاله را بررسی کنید. مدل هایی که سرعت بالایی دارند ممکن است برای بارهای بزرگ و تولید انبوه مناسب باشند. در حالی که نوار نقاله‌ های با سرعت کم برای بارهای حساس و نیاز به دقت بیشتر مناسب‌ تر هستند.

سیستم‌ های ایمنی و کنترل

  • سیستم‌ های ایمنی: دارای ویژگی‌ های ایمنی مانند ترمزهای خودکار، محافظ‌ها و سنسورهای ایمنی است.
  • امکانات کنترل: قابلیت تنظیم سرعت و جهت دستگاه و همچنین سیستم‌ های کنترل از راه دور می‌ تواند مفید باشد.

نیازهای نگهداری و خدمات پس از فروش

  • سهولت نگهداری: بررسی کنید که نوار نقاله انتخابی به چه میزان نیاز به تعمیر و نگهداری دارد. تجهیزات با نیاز نگهداری کمتر می‌ توانند برای کسب‌ و کارهای پرفشار مناسب‌ تر باشند.
  • پشتیبانی و خدمات: از فروشنده در مورد شرایط خدمات بعد از فروش و پشتیبانی فنی سوال کنید.

شیرینگ پک چیست؟ | قیمت | انواع دستگاه شیرینگ

 شیرینگ پک در ابعاد و اندازه های مختلف برای رفع نیاز تولیدکنندگان در خطوط تولید محصولات طراحی و تولید می شود و شما می توانید با توجه به بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اید یکی از مدل ها را انتخاب کنید. طرز کار دستگاه های شیرینگ از نوع اتوماتیک و نیمه اتومات می باشد.

در مدل اتوماتیک تمام فرایند مربوط به بسته بندی اعم از قرار دادن پلاستیک در اطراف محصول، برش پلاستیک، حرارت دادن به آن و… بدون نیاز به اپراتور انجام می شود ولی در مدل های نیمه اتوماتیک به این صورت است که مراحل مربوط به بسته بندی نیاز است توسط اپراتور دستگاه انجام شود.

دستگاه شیرینگ پک

برای این که بتوانید با توجه به نیاز خود یکی از مدل های شیرینگ پک را برای خرید انتخاب کنید در این بخش به بررسی موارد مهم در این مورد خواهیم پرداخت با همراه باشید.

معرفی دستگاه شیرینگ و کاربرد آن در صنایع مختلف

دستگاه شیرینگ پک با بسته بندی محصولات به صورت تک عددی و یا چند عددی توسط نایلون شیرینگ از آسیب دیدن، نفوذ گرد و خاک و... به ماندگاری بهتر محصولات حین جابجایی و ارسال به فروشگاه ها برای عرضه ی آن ها را راحت تر می کند. با قرارگیری این دستگاه در پایان خطوط تولید و بسته بندی محصولات به افزایش میزان تولید محصولات کمک می کند.

انتخاب این دستگاه هم از نظر زیبایی و محافظت می تواند کمک کننده باشد.

به طور کلی باید بگوییم که شیرینگ کردن بسته بندی محصولات با جذب و یا منقبض شدن نایلون شفاف می باشد که با حرارت جذب شده است. 

ساخت انواع شیرینگ پک توسط شیرزاد صنعت

در این گروه صنعتی برای تولید دستگاه های شیرینگ پک از بهترین قطعات و متریال ها استفاده می شود. اگر قصد خرید یکی از مدل های آن را دارید و میخواهید بهترین انتخاب را داشته باشید کافیست با شماره ی زیر تماس بگیرید تا همکاران ما بتوانند در این زمینه به شما کمک کنند تا مدل مناسبی را انتخاب کنید و برای بسته بندی محصولات مد نظر خود استفاده کنید.

09121167683

کاربرد دستگاه شیرینگ پک در صنایع

  • مایع ظرفشویی، صابون، جرم گیر، سفید کننده، مایع دستشویی و...
  • پازل، لوازم ورزشی، لوازم تحریر، کتاب و...
  • قرص، پماد، شربت و...
  • مواد غذایی رستوران‌ ها، کنسرو، شکلات، لبنیات، تن ماهی، چای، بیسکوییت و...
  • روغن، آب رادیاتور، ضد یخ، کودهای شیمیائی و...
  • از قبیل وسایل پزشکی، مواد شیمیایی، مواد دارویی، مواد غذایی، خوار و بار و تولیدات فله ای 
  • کرم، عطر، لوسیون، ادکلن، شامپو و...
  • لوازم یدکی خودرو، لوازم ورزشی، لوازم تحریر، کتاب، لوازم منزل و...

آشنایی با انواع دستگاه شیرینگ

دستگاه شیرینگ پک رومیزی

طراحی دستگاه شیرینگ پک رومیزی به گونه ای می باشد که کارکرد آن توسط سشوار صنعتی انجام می شود. با توجه به اینکه نیاز است تا نایلون شیرینگ را به وسیله دستگاه دوخت دستگاه، به دور محصولات دوخت زده شود و بعد از آن نایلون توسط سشوار صنعتی به صورت دستی حرارت داده می شود تا جذب محصول شود.

این مدل بسته بندی محصول را به صورت تک عددی یا چند عددی انجام می دهد. پک نمودن محصولات کوچک و تولیدات محدود توسط این دستگاه گزینه ی مناسبی می باشد.

دستگاه شیرینگ کابینی

دستگاه شیرینگ کابینی در رستوران‌ ها و هتل‌ ها جهت بسته بندی محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و به خاطر نوع طراحی انتخاب شده برای تولید فضای کمتری را برای قرارگیری نیاز دارند.

پک نمودن محصولاتی مانند زردچوبه، شکلات، بیسکویت، کلوچه، مواد شوینده و... توسط این دستگاه راحت تر می شود.

دستگاه شیرینگ پک تونلی نیمه اتوماتیک

این مدل از دستگاه شیرینگ تونلی در اندازه‌ های مختلف طراحی و تولید می شود. بسته بندی محصولاتی که یکسان و یک شکل نیستند را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.

طرز کار این دستگاه به این صورت است که در ابتدای کار نیاز است تا اپراتور محصول مورد نظر را روی دستگاه قرار دهد و بعد از آن شیرینگ نایلونی روی بسته کشیده می‌ شود. در نهایت محصول به سمت کوره هدایت می‌ شود.

قابلیت کنترل، قابلیت تنظیم دهانه کابین و سرعت بالا در بسته بندی از ویژگی های این دستگاه می باشد.

دستگاه شیرینگ پک تونلی اتوماتیک

همان طور که از نام این محصول پیداست به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به اپراتور در خط تولید مراحل مربوط به بسته بندی را انجام می دهد.

از مزایای انتخاب این دستگاه می توان به سرعت بسته بندی بالا، امکان تنظیم دما، سرعت نوار نقاله و زمان بسته بندی اشاره کرد.

یک حسگر الکترونیکی جهت هدایت اتوماتیک محصول و دارای برش خودکار نایلون شیرینگ می باشد. انتخاب دستگاه شیرینگ اتوماتیک انتخاب مناسبی برای کارخانه‌ هایی است که حجم تولید بالایی دارند. این دستگاه با برق یا گاز یا هر دو کار می‌ کند. 

دستگاه شیرینگ دستی

دستگاه شیرینگ دستی در هتل ها، رستوران ها و مشاغل خانگی بسته بندی محصولات کوچک را برای شما راحت تر می کند.

دستگاه لیبل شیرینگ

دستگاه لیبل شیرینگ چسباندن لیبل به دور بطری ها را در کسب و کارهای مختلف برای شما راحت تر می کند. نوع کارکرد این دستگاه از نوع تمام اتوماتیک می باشد، به گونه ای که در ابتدای کار لیبل به صورت تمام اتومات بر روی ظرف قرار می گیرد و بعد از آن توسط نوار نقاله دستگاه وارد تونل حرارتی می شود.

حرارت دیدن به ظروف باعث جمع شدن لیبل ها می شود. جهت چسباندن لیبل روی ظروف از هوای داغ، اشعه مادون قرمز و تونل بخار استفاده می شود.

شیرینگ پک شیرزاد صنعت

طرز کار دستگاه شیرینگ پک به چه صورت است؟

جهت شروع کار دستگاه نیاز است تا محصول مد نظر خود را به کمک نوار نقاله به داخل کوره دستگاه شیرینگ منتقل کنید و بعد از آن نیاز است تا مقداری از فیلم شیرینگ به دور محصولات کشیده شود.

برای انجام مراحل نهایی بسته بندی نیاز است تا محصول از داخل محفظه ای به نام کوره عبور داده شود. در این بخش به این لایه پلاستیکی حرارت دمیده می شود تا نرم و پخته شود. در بخش انتهایی شیرینگ فن های خنک کننده در نظر گرفته شده است تا به جذب نایلون شیرینگ کمک کند.

اندازه فیلم شیرینگ، مقدار و زمان حرارت تابیده شده به واسطه ی هدایتگر دستگاه انتخاب می شود. 

نکات مهمی که باید در مورد خرید شیرینگ پک بدانید.   

زمانی که قرار است نسبت به خرید این دستگاه اقدام کنید توجه به مواردی که در ادامه اشاره می کنیم ضروری می باشد.

  • امکان در نظر گرفتن تنظیمات مختلف جهت کنترل میزان حرارت و سرعت دستگاه وجود دارد.
  • کیفیت بسته بندی محصولات
  • انتخاب دستگاه با توجه به نوع محصولات و نوع راندمان کاری دستگاه
  • توجه به سرعت و قدرت کار دستگاه شیرینگ 
  • آپشن‌ های در نظر گرفته شده برای مدل های مختلف دستگاه شیرینگ
  • هماهنگی دستگاه با نیازهای عملیاتی
  • میزان راحتی در نحوه استفاده از دستگاه
  • نصب و راه اندازی 
  • انتخاب دستگاه با توجه به میزان فضای موجود برای کار با دستگاه
  • گارانتی و خدمات پس از فروش

مقایسه تفاوت های استرچ پالت و شیرینگ پک

  • اگر به دنبال انتخاب روشی ارزان و اقتصادی برای بسته بندی می باشید انتخاب استرچ پالت بهترین گزینه برای انتخاب می باشد. 
  • طراحی انتخاب شده برای دستگاه شیرینگ به گونه ای می باشد که برای بسته بندی محصولات از مکانیزم های حرارتی استفاده می کنند.
  • بودجه ای در نظر گرفته شده برای خرید دستگاه شیرینگ پک بیشتر از دستگاه استرچ پالت می باشد.
  • در مواردی که محصولات تولیدی کسب و کار شما در ابعاد بزرگ تولید میشوند باید برای بسته بندی دستگاه استرچ پالت را انتخاب کنید.
  • بسته بندی به کمک استرچ پالت ها محکم تر و مقاوم تر هستند.
  • امکان جا به جایی و حمل محصولات بزرگ را آسان تر و راحت تر می کند.

https://stretch-pallet.com/category/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%BE%DA%A9

دستگاه میکسر خوراک دام (مخلوط کن خوراک طیور)

 

میکسر خوراک دام چیست؟

میکسر خوراک دام، دستگاهی است که برای مخلوط کردن مواد اولیه خوراک دام و بسته‌بندی آن استفاده می‌شود. ابتدا مواد اولیه خوراک دام را با نسبت مناسب به دستگاه وارد کرده و پس از توزیع یکنواخت، تمام مواد با یکدیگر مخلوط شده و یک ترکیب همگن از خوراک دام و طیور ایجاد می‌کند. در صورتی که تمامی مواد به درستی با یکدیگر ترکیب شوند، کیفیت خوراک مورد نظر نیز افزایش پیدا می‌کند. از این دستگاه می‌توان برای مخلوط کردن مواد جامد با جامد، جامد با مایع و مایع با مایع استفاده کرد. این دستگاه با عنوان میکسر کنسانتره هم شناحته می‌شود.

دریافت مشاوره برای خرید: ۰۹۱۲۱۲۲۴۷۵۵

آشنایی انواع میکسر خوراک دام

میکسر خوراک دام

میکسرهای خوراک دام و طیور بر اساس فاکتورهای مختلف مانند شکل و نحوه قرارگیری دستگاه و نحوه عملکرد آن به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

میکسر خوراک دام افقی

محور اصلی این نوع میکسر به صورت افقی است که باعث می‌شود کارایی بهتری داشته باشد. میکسرهای افقی که تمام تجهیزات آن بر روی محور افقی قرار دارند، به دو دسته کلی پدالی و حلزونی تقسیم می‌شوند.

  • میکسرهای پدالی: در این میکسرها بازوهای دستگاه با فاصله‌های معین، به صورت متوالی و با زاویه مشخصی نسبت به محور افقی اصلی حرکت می‌کنند تا مواد را با حرکت چرخشی خود به خوبی ترکیب کنند. میکسر افقی مدل پدالی در صنعت تولید خوراک دام و طیور رایج‌تر بوده و کاربرد بیشتری دارد.
  • میکسرهای حلزونی: به این نوع از میکسرها اصطلاحا ریبونی نیز گفته می‌شود که علت این نامگذاری در این است که قطعات فلزی به نام ریبون بر روی محیط اصلی و افقی این دستگاه نصب شده است که وظیفه برهم زدن مواد و حرکت انتقالی آن‌ها را بر عهده دارند. این قطعات باعث می‌شوند تمامی مواد به خوبی با یکدیگر میکس شده و کارکرد دستگاه افزایش پیدا کند. 

میکسر خوراک دام عمودی

میکسر عمودی یکی از رایج‌ترین و قدیمی‌ترین انواع میکسر خوراک دام و طیور محسوب می‌شود که محور اصلی آن مارپیچ عمودی است و در وسط مخزن استوانه‌ای آن قرار دارد. نحوه عملکرد این نوع میکسر به این صورت است که مواد اولیه که در پایین مخزن قرار دارند به سمت بالا کشیده شده و به وسیله محور مارپیچ عمودی دستگاه و اجزای دیگر 

آن با یکدیگر مخلوط شده و سپس به سمت پایین ریخته می‌شوند. این دستگاه به صورت تدریجی مواد را با یکدیگر مخلوط می‌کند. میکسرهای عمودی سرعت کمی داشته و فضای زیادی را اشغال می‌کنند. علاوه بر این، کیفیت میکس شدن مواد اولیه در این نوع به نسبت میکسر افقی پایین‌تر است. به همین دلیل امروزه این نوع میکسرها کاربرد کمتری در تهیه خوراک دام و صنعت دامپروری دارد.

اجزا میکسر افقی خوراک دام

  • الکتروموتور: الکتروموتور دستگاه وظیفه تبدیل برق و نیروی الکتریکی به نیروی دورانی مکانیکی دستگاه را بر عهده دارد. برندهایی که در بازار موجود هستند از الکتروموتورهای 7.5 تا 37 کیلووات استفاده می‌نمایند.
  • مخزن و درب تخلیه: مخزن میکسر به صورت افقی معمولی و یا U شکل است که ضخامت آن با توجه به ظرفیت دستگاه می‌تواند تغییر کند. درب تخلیه نیز در انتهای مخزن میکسر قرار گرفته است تا مواد غذایی ترکیب شده، یکباره از مخزن اصلی خارج شده و به مخزن پایینی منتقل شوند. 
  • محور اصلی: محور اصلی دستگاه که به آن شافت یا روتور نیز گفته می‌شود، گشتاور تولید شده توسط الکتروموتور دستگاه را دریافت می‌کند. پدال‌ها یا ریبون‌ها بر روی این محور قرار دارند.
  • پدال دستگاه: پدال‌ها به شکل منظم و با زاویه مناسب و مساوی با یکدیگر در انتهای بازهای روی محور قرار دارند. این پدال‌ها وظیفه حرکت دادن مواد اولیه به طرف بالا و مخلوط کردن آن‌ها با یکدیگر را بر عهده دارد.
  • ریبون‌ها: 2 یا چند ریبون بر روی محور اصلی میکسر قرار داشته و این ریبون‌های مارپیچی مواد غذایی را در طول مخزن میکسر کشیده و هول می‌دهند تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

استفاده از میکسر خوراک دام چه مزایایی دارد؟

  • افزایش سرعت و کاهش زمان میکس کردن خوراک
  • تولید حجم زیادی از خوراک دام در مدت زمان کمتر
  • یکنواخت و همگن کردن خوراک دام
  • کاهش تلفات و ضایعات خوراک
  • کاشف انرژی مصرفی توسط دام هنگام مصرف خوراک
  • دارای دریچه تخلیه فول سایز برای تخلیه کامل خوراک در کمترین زمان ممکن
  • دارای دریچه بازدید مستقیم و امکان کنترل فرایند میکس خوراک

انواع دستگاه میکسر خوراک دام را از کجا تهیه نماییم؟

مجموعه ایران صنعت یکی از فروشگاه‌های انواع دستگاه خوراک دام و طیور از جمله میکسر خوراک دام است که شما می‌توانید میکسر مورد نظر خود را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت از ایران صنعت خریداری نمایید. 

https://iransanat-co.com/post/13/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%85

انواع آسیاب چکشی خوراک دام

 دستگاه آسیاب چکشی جهت خرد و پودر کردن محصولات سخت در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه به واسطه ی طراحی انتخاب شده برای آن دارای مکانیزم متفاوتی می باشد.

زمانی که چرخش دستگاه آسیاب شروع می شود پره ای که دارای تیغه های تیز می باشد خرد شدن محصولات را انجام می دهد.

دریافت مشاوره برای خرید دستگاه آسیاب چکشی: ۰۹۱۲۶۶۳۴۹۵۷

دستگاه آسیاب چکشی

دستگاه آسیاب چکشی چیست و چه کاربردی دارد؟

آسیاب چکشی متشکل از چکش‌ های مختلف می باشد که برای استفاده از آن بر روی یک محور مرکزی لولا شده‌ اند و به واسطه ی انتخاب یک محفظه فلزی سفت‌ و سخت در یک بخش قرار می گیرند. با توجه به این که قرار است از این دستگاه جهت آسیاب کردن استفاده شود با توجه به نوع محصول انتخابی نیاز است تا آسیاب شوند. این کار توسط قطعات مستطیلی ساخته شده از فولاد سخت شده با سرعت بالایی در داخل محفظه می‌ چرخد، برخورد خواهند کرد. چکش‌ های در حال نوسان با سرعت زاویه‌ ای بالا حرکت و سبب شکستگی مواد خوراک می‌ شود. 

در صورت انتخاب ظرفیت بالا برای دستگاه نیاز است تا یک فن برای دستگاه در نظر گرفته شود. وجود این فن به این خاطر نیاز است که گرد و خاک حاصل از آسیاب محصول را جمع‌ آوری کرده و از پخش شدن آن در محیط جلوگیری می کند.

کاربرد آسیاب چکشی در صنایع مختلف

  • پزشکی: کمک به ایجاد پودر جهت استفاده در مواد شیمیایی و یا دارویی
  • کشاورزی: خرد کردن خوراک، غلات و سنگ آهک 
  • صنعت سنگدانه: خرد کردن و آسیاب کردن محصولات مختلف اعم از گچ، پوسته، سنگ آهک، خاک رس و...
  • صنعت بازیافت: خرد کردن تخته های مدار چاپی
  • مغازه ها، کارگاه ها و تولیدی ها
  • آسیاب ادویه جات، آسیاب عطاری، آسیاب گیاهان دارویی
  • آسیاب مواد غذایی خشک (حبوبات، خشکبار و…)
  • آسیاب مواد دارویی و شیمیایی

قیمت آسیاب چکشی 

قیمت آسیاب چکشی با توجه به فاکتورهای مختلف اعم از مدل و ابعاد، توان کمپرسور، تعداد و جنس تیغه ها، نوع عملکرد، جنس دستگاه، ظرفیت متوسط، تجهیزات قابل نصب و... تعیین می شود. نوسانات موجود در بازار هم در تعیین قیمت تاثیرگذار می باشد و باعث می شود تا نتوانیم قیمت ثابتی را برای محصولات در نظر بگیریم. 

توجه داشته باشید که هر چقدر ظرفیت و قدرت آسیاب افزایش پیدا کند میزان بازدهی دستگاه بیشتر خواهد شد. برای این که بتوانید بهترین مدل را با توجه به نیاز خود خریداری کنید برای دریافت مشاوره کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

اجزای اصلی دستگاه آسیاب چکشی

  • چکش ها
  • محفظه استوانه ای شکل
  • توری (الک)
  • فیدر (تغذیه کننده)
  • موتور آسیاب چکشی
  • شافت اصلی آسیاب 
  • شاسی
  • موتور درایو
  • محافظ موتور
  • سیستم هوزینگ
  • محفظه ورودی مواد
  • یاتاقان غلتشی
  • شفت ارتباطی
  • صفحه قابل ‌جابجایی 
  • زنجیره‌ 
  • پایه فولادی

انواع آسیاب چکشی

با توجه به این که آسیاب چکشی برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد در مدل های مختلف طراحی و برای فروش روانه ی بازار می شود. این دستگاه بیشترین کاربرد را در خط تولید خوراک دام دارند. برخی از مدل های آن که امکان خرید آن ها برای شما فراهم شده است به شرح زیر می باشد.

  • آسیاب چکشی گریدر: این دستگاه بهترین گزینه برای خرد کردن مواد خشک و آسیاب کردن آنها می باشد. محصولاتی که امکان آسیاب کردن آن ها وجود دارد شامل غلات، سبوس، چوب و... می باشد.
  • آسیاب چکشی تله‌ ای: این مدل از آسیاب چکشی برای آسیاب کردن مواد خشک و سخت (کانی‌ ها، سنگ‌ ها و مواد شیمیایی) به صورت پودر استفاده می‌ شود.
  • آسیاب چکشی سنگین: اگر قصد خرد کردن مواد سخت و حجیم را دارید گزینه ی مناسبی برای انتخاب می باشد.
  • آسیاب چکشی بی‌ صدا: در این مدل از دستگاه فناوری های خاص استفاده شده است تا هنگام کارکرد سر و صدای خاصی از دستگاه شنیده نشود. 

آسیاب چکشی خوراک دام

آسیاب چکشی خوراک دام در ابعاد و اندازه های مختلف با بالاترین استحکام طراحی و تولید می شود و مدل های سنگ و یا سایشی، متحرک (پشت تراکتوری) و… از کاربردی ترین مدل های آن محسوب می شود. اساس کار این دستگاه با ضربه می باشد که به خاطر برخوردهای صورت گرفته گرما تولید می شود.

مسئله ی مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که این دستگاه گزینه ی مناسبی برای آسیاب کردن مواد چرب نمی باشد. از ویژگی های در نظر گرفته شده است برای آسیاب چکشی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قیمت این محصول با توجه به ظرفیت در نظر گرفته شده برای آن متغیر میباشد ولی در مقایسه با مدل های دیگر قیمت خرید و هزینه راه اندازی کمتری را باید پرداخت کنید.
  • سرویس و تعویض قطعات دستگاه (در صورت نیاز) به راحتی انجام می شود.
  • امکان تغییر سرعت، تعداد و الگوی چکش ها وجود دارد.
  • امکان شستشوی مخزن و بدنه دستگاه بدون دردسر و به راحتی انجام می شود.
  • نحوه ی راه اندازی و کارکردن با دستگاه به راحتی انجام می شود.

آسیاب چکشی صنعتی

آسیاب چکشی صنعتی گزینه ی مناسبی برای پوسته سخت و سفت (زنجبیل، زردچوبه، دانه قهوه، گندم، جو و...) می باشد. ساختار تشکیل دهنده ی دستگاه آسیاب چکشی عطاری متشکل از چکش های ردیفی می باشد و با ضربه ای که به مواد وارد می شود کمک می کند تا خرد و یا پودر شوند. تیغه های در نظر گرفته شده برای دستگاه 4 لبه می باشد.

توجه داشته باشید که هر چقدر تعداد چکش های در نظر گرفته شده برای این محصول بیشتر باشد ظرفیت تولید دستگاه در ساعت نیز افزایش پیدا خواهد کرد. در مورد جنس تیغه های انتخابی هم باید بگوییم که از فولاد سخت شده ضد سایش و نشکن ساخته شده است تا بیشترین مقاومت را داشته باشد.

آسیاب چکشی گندم

آسیاب چکشی گندم مناسب برای پودر کردن گندم و جو می باشد. این دستگاه در دو مدل طراحی و تولید می شود و شما می توانید با توجه به نیاز خود و بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اید یکی از مدل ها را انتخاب کنید.

تیغه ی در نظر گرفته شده برای این محصول از جنس پروانه ای و یا چکشی می باشد. در مورد اجزای تشکیل دهنده ی این مدل باید بگوییم که دارای یک مخزن همراه با یک دریچه می باشد و این امکان فراهم شده است تا گندم را از طریق این دریچه به دستگاه منتقل و آسیاب و پودر شود.

بدنه ی در نظر گرفته شده برای این مدل از دستگاه آسیاب چکشی معمولاً از استیل و آهن می باشد تا بتوانید برای مدت طولانی بدون مشکل از دستگاه استفاده کنید.

آسیاب چکشی سنگ

همان طور که از نام این محصول پیداست این دستگاه برای آسیاب کردن انواع سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. مراحل مربوط به خرد کردن سنگ با دوران چکش های موجود در دستگاه، چرخش و کوبیدن آن انجام می شود. مکانیزم کارکرد این دستگاه با ضربه های متوالی چکش و برخورد ذرات با هم و دیواره ی محفظه می باشد.

این دستگاه سنگ شکن جهت خرد کردن سنگ های مختلف اعم از گچ، نمک، آهک، کریستال و... گزینه ی مناسبی می باشد. سایر مشخصات این محصول به شرح زیر می باشد.

  • قاب دستگاه به واسطه ی صفحات فولاد جوش داده می شود. 
  • با تغییر میله امکان تغییر سایز مواد خروجی فراهم می شود.
  • فاصله بین میله و روتور قابل تنظیم می باشد.
  • بیشترین کاربرد را برای استفاده در خطوط ساخت پودرهای میکرونیزه، پودر سنگ و کارخانه فرآوری کک و کود آلی و... دارد.

عملکرد آسیاب چکشی به چه صورت است؟

دستگاه آسیاب چکشی دارای عملکرد ساده ای می باشد. طراحی این دستگاه به این صورت است که دارای یک درام فولادی استوانه ای می باشد و چکش ها در داخل آن بر روی یک محور افقی یا عمودی نصب می شوند. چکش های در نظر گرفته شده برای این دستگاه به صورت آزادانه حول محور خود می چرخد و برای شروع کار دستگاه نیاز است تا مواد در درام تغذیه شوند و با چرخش کمک می کنند تا چکش ها بر روی مواد تغذیه شده دمیده شود.

بعد از این که مواد آسیاب و خرد شدند از صفحاتی با اندازه های دلخواه که داخل درام قرار می گیرند عبور خواهند کرد. برخی از مدل ها صفحه ندارند و از هوا برای جداسازی ذرات بزرگ و کوچک استفاده خواهند کرد.

منبع: ایران صنعت

صفحه قبل 1 صفحه بعد